Partia Demokratike ka njoftuar mbledhjen e Këshillit Kombëtar. Në njoftim thuhet se mbledhja do të mbahet në orën 11:00 në selinë qëndrore të PD.

 

Në këtë mbledhje pritet të zgjidhet kryesia e PD ndërsa do të diskutohet pika të tjera që lidhen me organizimin e selisë blu. Njoftimi është bërë nga Komisioni i Rithemelimit një ditë pas rizgjedhjes së ish-kryeministrit Sali Berisha në krye të PD.

 

Njoftimi

Pas përfundimit të procesit zgjedhor për Kryetarin e PD, ditën e shtunë, me datë 28 maj 2022, ora 11.00, në selinë qendrore të PD, do të mblidhet Këshilli Kombetar i PD.

Në rend të ditës së punimeve është zgjedhja e Kryesisë së PD dhe pika të tjera që lidhen me organizimin dhe drejtimin e PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *