Subscribe

Sali Berisha ka mbërritur në abjentet e Kuvendit të Shqipërisë.

 

Në hyrje Berisha është takuar me protestuesit të cilët janë mbledhur për çështjen e Parkut Kombëtar të Butrintit.

 

Berisha ka garantuar Edi Ramën se nuk do ta lejojë të sillet me Butrintin sikur ta kishte pronë të familjes së tij.

 

“Mbrojtja e e Butrintit është imperativ për çdo shqiptar. E garantoj Edi Ramën që nuk do të sillet me Butrintin sikur të ishte plaçkë e Kolekave, ose e baballarëve të tij. Ajo është pronë e shqiptarëve, një nga pasuritë më të çmuara shqiptare. Ata që kanë parashikuar shpërbërjen e Parkut ata kanë kryer programin e një akti korruptiv të pashembullt.

Unë do të përdor gjithë zërin tim kundër këtij projekti që është ndër më korruptivët në Shqipëri dhe në Europë në çdo aspekt.”– tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *