Berguzar Korel është tashmë një artiste e afirmuar në Turqi dhe ka shumë ndjekës e admirues. Kjo edhe për shkak të look-ut të saj që është tepër i veçantë dhe atraktiv.

 

Vetë ajo duket se kohët e fundit ka një pasiguri shumë të madhe lidhur me këtë gjë. Është tepër e shqetësuar që look-u i saj momental nuk është më i miri i saj.

 

Me look-un aktual ajo duket një kopje e mamasë së saj. Për këtë është pyetur edhe nga gazetarët në një intervistë të fundit.

 

Reagimi i saj ka qenë një e qeshur duke i kërkuar edhe falje gazetarëve lidhur me këtë veprim. Ajo tha se pamja e saj shpesh ndikon edhe shumë individë të cilët e konsiderojnë si një shembull.

 

“Fansat e kanë pritur mirë dhe unë i falenderoj, por kështu nuk ndihem vetja dhe do të ndryshoj shumë shpejt.”,- ka shtuar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *