Subscribe

E marta e kësaj jave e gjen qytetin e Beratit si një ditë normale. Lëvizja e qytetarëve ka filluar që në orët e para të mëngjesit. Në pedonalen e qytetit vijojnë kontrollet nga uniformat blu.

Pas pushimit të ditës së hënë kanë rinisur punën institucionet shtetërore. Nëpër banka pikasen radhë të gjata, pavarësisht masave të marra nga bashkia e qytetit duke vijëzuar distancat si masa parandaluese për përhapjen e COVID-19.

Mirëpo ajo që bie në sy është fakti se qytetarëtt nuk i zbatojnë masat dhe është dashur ndërhyrja e uniformave blu për zbatimin e distancave. Deri tani qarku i Beratit ka vetëm dy raste me COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *