Mes 121 refugjatëve afganë që janë strehuar në Durrës është edhe një fëmijë që sot feston ditëlindjen e tij të parë.

 

1-vjetori e gjeti të voglin në Shqipëri për shkak se iu desh të ikte nga Afganistani prej regjimit taleban.

 

Faktin që ai sot mbush një vjeç e ndau një prej refugjatëve gjatë bisedës që pati me kryeministrin Edi Rama, i cili vizitoi afganët në Durrës.

 

“I vogli feston ditëlindjen e parë, është ditëlianjd e tij e parë dhe e feston në Shqipëri. Tani është 1 vjeç”, tha një prej afganëve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *