“Bëje zërin tënd të kumbojë”, është aktiviteti i fundit i Tiranës, si Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022.

 

Nisma e Bashkisë së Tiranës dhe Kongresit Rinor Kombëtar synon që brezi i ri të përcjellë mesazhe të ndryshme, duke përfshirë edhe shqetësimet apo pakënaqësitë, me qëllim nxitjen e debatit dhe gjetjen e zgjidhjeve.

 

Të pranishëm në event ishin përfaqësues të Ministrisë së Arsimit dhe programeve rinore, të cilët mbështetën këtë nismë në favor të të rinjve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *