Behar Bajri do t’i dorëzohet drejtësisë shqiptare, dy muaj pas arrestimit të tij në kufirin franko-gjerman. Autoritetet kanë arritu në një marrëveshje me shtetin francez për të bërë të mundur ekstradimin e emrit të njohur për drejtësinë në Shqipëri.

 

Mësohet se Bajri do të mbërrijë në Shqipër mbrëmjen e kësaj të marte, në ora 22:00, në aeroportin e Rinasit.

 

Bajri është emër i lakuar në një sërë ngjarjesh të rënda kriminale, ku së fundmi doli në përgjimet e dosjes “Metamorfoza”. Po ashtu, ai akuzohet si autor i vrasjes së 15- vjeçares, Fabiola Bajri dhe shtetasit Arben Tuzi, ngjarje këto të vitit 2002.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *