Brenda kësaj jave, Bashkimi Evropian pritet që të heqë kufizimet e udhëtimit për qytetarët e disa vendeve.

 

Portugalia ka rekomanduar të shtojë në listën e vendeve që do të lejohen të udhëtojnë pa kufizime SHBA-të dhe tetë shtete të tjera.

 

Bëhet fjalë për Shqipërinë, SHBA, Hong Kong, Liban, Makaos, Maqedonia e Veriut, Arabia Saudite, Serbi dhe Tajvani.

 

Sidoqoftë, BE po kërkon që SHBA të zbusë kufizimet e saj të udhëtimit në vendet e BE para se udhëtimi transatlantik të rihapet plotësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *