Të gjithë personazhet e partisë demokratike të cilët kërkojnë dorëheqjen e Lulzim Bashën, janë mbledhur këtë të enjte për të zhvilluar një konferencë për shtyp.

Sipas njoftimit të shpërndare për mediat, grupimi “Për PD-në”, në orën 12:00 do të mbajë një konference për shtyp në vijim të kërkesës për hapjen e një procesi politik dhe reformimin ne Partinë Demokratike, pas humbjes së zgjedhjeve të 25 prillit

Pjesë e këtij grupimi që del sonte në këtë conference janë Nishan, Imami,. Dit Harxhi, Arben Ristani, Kulluri, Ibsen Elezi, Endira Bushati, Bislim ahmetaj, Indrit Hoxha etj.

 

Njoftimi per mediat

 

Të nderuar miq grupimi  “Për PD-në”,  sot ne ora 12:00 do të mbajë sot më datë 6 maj 2021 në Hotel Xheko Imperial ( ish Karlsberg” një Konferencë për  shtyp në vijim të kërkesës për hapjen e një procesi politik dhe reformimin ne Partinë Demokratike, pas humbjes së zgjedhjeve të 25 prillit. Ju ftojmë të merrni pjesë. Me respekt Bujar Nishani, Arben Imami, Edith Harxhi, Arben Ristani, Edvin Kulluri, Ibsen Elezi, Endira Bushati, Bislim Ahmetaj, Indrit Hoxha. Jeni të mirëpritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.