Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë në një tjetër rrugë në kryeqytet. Pavarësisht temperaturave të larta, ekipi i Mirëmbajtjes së Rrugëve u kujdes për sistemimin e shtresave asfaltike në rrugën “Pjetër Budi” tek Qyteti Studenti në mënyrë që infrastruktura të jetë gati për nisjen e sezonit të ri akademik.

Sikurse ka premtuar kryebashkiaku Veliaj, puna në këtë mandat të tretë do të vijojë puna për rehabilitimin e blloqeve të banimit, dhe të rrugëve nëpër lagjet e kryeqytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *