Bashkia e Tiranës ka nisur pastrimin e Lanës nga mbetjet duke i paraprire ne kete menyre edhe stines se vjeshtës qe sjell edhe reshje shiu, qe krijojne jo pak problematika sa i takon prurjeve te ujerave.

Për të parandaluar daljen e lumit nga shtrati, ndërmarrja e Punëtorëve të Qytetit e Bashkisë së Tiranës, ka punuar intensivisht për të pastruar shtratin e Lanës, nga mbetjet e hedhura në mënyrë të papërgjegjshme nga qytetarët, të cilat rrisnin mundësinë e daljes së tij dhe të përmbytjes së zonave përreth.

Makineritë e rënda si dhe punonjësit kanë bërë të mundur rehabilitimin e të gjithë shtratit të lumit duke hequr plastikë dhe inerte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *