Bashkia e Tiranës po ndërhyn në rrugët dhe rrugicat e lagjeve me qëllim rregullimin e këtyre rrugëve.

 

Gjatë ditëve të fundit, punonjësit e Mirëmbajtjes së Rrugëve kanë punuar edhe gjatë orëve të natës, për të asfaltuar rrugën “Hamit Troplini”.

 

Po kështu, është asfaltuar edhe rruga “Islam Petrela”.

 

Riparimin e këtyre rrugicave e ka njoftuar vetë Drejtoria e Përgjithshme e Mirëmbajtjes Rrugë Ndriçim Sinjalistikë – DPN2 në një postim në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.