Bashkia e Dropullit i ka akorduar 10 milionë lekë familjes 21-vjeçares që humbi jetën si pasojë e asfiksisë nga zjarri që përfshiu banesën e saj në fshatin Derviçan më 28 nëntor.

 

Shkak dyshohet se është bërë një qiri i ndezur. Pasi flakët u shpërndanë në banesë, e mitura, Krisanthi Ndriço nuk arriti të dilte në kohë nga shtëpia.

 

Në atë kohë, në shtëpi me të ishte dhe babai, Irakli Ndrico, i cili u dërgua në spital, ku arriti të mbijetojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *