Subscribe

Lulzim Basha nuk tërhiqet nga kërkesa per zgjedhje te parakohshme. Ne mbledhjen e pare per këtë vit, Lulzim Basha para deputeteve e ka bere te qarte se opozita është gati te shkoje para qytetareve per t’u përballur me koalicionin e majte, tashme qe ka marre forme edhe draftin paraprak te programit qeverisës. Por përtej aksionit politik kundër qeverise, Basha ka theksuar vullnetin e opozitës, per te realizuar me konsensus reformën ne drejtësi. Ndersa drejt Komisionit te Venecias pritet te shkojnë 3 drafte, Basha ka hedhur poshtë zerat per nje afrim mes demokrateve dhe LSI.
Lideri i opozitës ka theksuar se demokratet, nuk mund te pranojnë nje pakete kushtetuese qe i jep mundësinë kryeministrit pavarësisht kush është ai te kape sistemin e drejtësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *