Subscribe

Lideri i opozitës Lulzim Basha i është kundërpërgjigjur rivalit politik Edi Rama, i cili te dielën deklaroi se mbeten edhe 48 ore per negociata. Nga çadra e protestës, Basha perseriti se opozita nuk teriqet nga vendimi i saj dhe 18 qershori do te jete fundit i kryeministrit Edi Rama.

 

Sipas Bashes, ne zgjedhjet e 18 qershorit është regjistruar vetëm nje subjekt zgjedhor, koalicioni i majte i zgjedhjeve lokale, por sipas tij, ne Shqipëri nuk mund te kete me monizëm. Ne ditën e punëtoreve, Basha ka replikuar ne distance me kryeministrin edhe per situatën e papunësisë ne vend.

 

Basha ka cituar nje raport te Bankës Botërore qe thote se ne 6 vitet e fundit ne te gjithe Ballkanin Perëndimor janë krijuar 300 mije vende pune, duke akuzuar rivalin politik Rama se ka dështuar te mbaje premtimet me te cilat erdhi ne pushtet ne 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *