Lideri i opozitës Lulzim Basha i ka përcjellë presidentit të Partisë Popullore Europiane Zhozef Daul, qëndrimin e Partisë Demokratike pro hapjes së negociatave.

 

Gjatë takimit me Daul, Basha e argumentoi këtë qëndrim me bindjen se nisja e bisedimeve për anëtarësim rrit monitorimin e Brukselit mbi qeverinë shqiptare. Sipas Bashës mos hapja e negociatave, do të ndëshkonte Shqipërinë dhe shqiptarët.

 

Takimi mes Bashës dhe Daul u zhvillua në prag të samitit të Partisë Popullore Europiane për Ballkanin Perëndimor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *