Për kryetarin e Partisë Demokratike vendi është ne emergjence, si pasoje e përmbytjeve nga reshjet e shiut dhe dalja e lumenjve nga shtrati. Lulzim Basha ka biseduar me banoret ne fshatrat Qerret, Fallake, Katund i Ri dhe Sukth, ku 1200 familje janë përmbytur nga vërshimi i ujerave. Lideri i opozitës është informuar edhe per masat e marre nga Shtabi i Emergjencave dhe forcat e ushtrisë lidhur me evakuimin e njerëzve, shtëpitë e te cilëve rrezikohen. Basha u ka bere thirrje banoreve qe te binden dhe te pranojnë ndihmën e ushtrisë per t’u larguar nga banesat ne rast se niveli i ujit vazhdon te rritet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *