Kreu demokrat, Lulzim Basha ka zhvilluar një takim në Ambasadën e Vatikanit në Berlin.

 

Takimin e ka njoftuar vetë Basha në një postim në Twitter, ndërsa shpreh falenderime për pritjen e bërë në ambasadë.

 

“Mirënjohje dhe falenderime për pritjen në Ambasadën e Vatikanit në Berlin nga Nunci Apostolik Mons. Dr. Nikola ETEROVIĆ, në një takim dhe bashkëbisedim shumë miqësor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *