Kreu dekmokrat, Lulzim Basha ka zhvilluar një takim me strukturat e PD me qëllim për të organizuar axhendën e opozitës.

 

Basha mblodhi në orën 16:00 Kolegjin e Kryetarëve dhe kryetarët e bashkive të djathta ku u ka kërkuar që gjatë 10 ditëve në vijim të organizojnë takime intensive me qëllim që të mbajnë të karikuar qytetarët në rast se do të ketë një tjetër protestë kombëtare.

 

Basha ka kërkuar gjithashtu nga kryebashkiakët që të mos japin detyrën tek pasardhësit sociaslitë në 10 gusht, sikurse parashikon Kodi Zgjedhor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *