Në replikën e tij ndaj Edi Ramës, kryedemokrati Lulzim Basha theksoi se ai është rreziku më i madh i mundshëm për reformën në drejtësi.

 

Gjatë fjalës së tij në Kuvend, Basha e cilësoi kreun e qeverisë një person që nuk ka aftësi për të qenë as drejtor kopshti, ndërsa shtoi se është i vetmi personi prej të cilit nuk merr leksione prindërimi.

 

“Je sjellë gjithmonë si armiku ynë. Jam gati të marrë nga çdokush leksione prindërimi, përveç teje. Foltorja nuk është halli im, por i yti. Bëhu gati edhe ti për ‘Foltoren’ tënde. Ata pak studentë të psikologjisë që e ndoqën e dinë se për çfarë fenomeni mjekësor bëhet fjalë. Quhet projektimi, e ka mendjen diku tjetër po flet për dikë tjetër. Zemra i rreh për ustain që ia kaloi, ca ka pas të kqëija dhe vese i ka 500 herë më të mëdha. Dua të them fare qartë, se nuk jam në këtë sallë për të që në dikush tjetër po vetja ime, të jeni të sigurt se jam vetja ime. Ju përfaqësues të listës më të zezë të kriminelëve dhe oligarkëve, ne jemi në këtë sallë për çdo arsye, përndryshe ky është një kotec se nëse do kishte guxim, gjysma prej jush do ishin në hekura sot.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *