Lideri i opozitës Lulzim Basha ka përkujtuar 2 korrikun e vitit 1990, ditën kur shqiptaret u dynden ne ambasadat e huaja. Ne një postim ne rrjetin social facebook, kryetari i PD Basha vëren se pavarësisht faktit qe kane kaluar 26 vjet nga ai moment, ende sot numri i shqiptareve mbetet i larte. “Varfëria, papunësia, pasiguria, dhuna dhe terrori qeveritar janë arsyet e emigrimit të sotëm’; thekson ne mesazhin e tij Basha, duke bere thirrje qe shqiptaret te bashkohen për të larguar këtë regjim kriminal e të korruptuar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *