Festën e Krishtlindjes, Lulzim Basha e kaloi pranë disa familjeve ne qarkun e Lezhës ku ishte për vizite.

 

Ai postoi foto në facebook duke vlerësuar mesazhin e këtyre dy familjeve në këtë ditë të shenjte për besim dhe shprese tek e ardhmja. Më pas Basha thotë se u takua me edhe Ipeshkvin e Dioqezës së Sapës Dom Simon Kulli.

 

 

Këtë ditë të Lindjes së Krishtit e kalova pranë familjes Ndoka në Hajmel dhe familjes Lorja në Stajkë. Ndonëse në vështirësi të mëdha, mesazhi i tyre në këtë ditë të shenjtë është besimi dhe shpresa tek e nesërmja.
Pata nderin të ndalesha për të uruar edhe Ipeshkvin e Dioqezës së Sapës Dom Simon Kullin.
Krishtlindja na bashkon të gjithëve rreth vlerave më të mira të familjes, të komunitetit dhe të Atdheut e na mbush me optimizëm dhe besim për të nesërmen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.