Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka publikuar një video nëpërmjet së cilës tregon 4 hapat që do të ndjekë PD për zbulimin e parave të korrupsionit.

 

Kryedemokrati krahas videos në Facebook shkruan se për zhdukjen e korrupsionit duhet të ndiqen katër hapa kryesorë.

 

 “Ndiq Paranë” : 4 Hapa për zhdukjen e ndikimit dhe pasojave të grabitjes së vendit nga Rama me një grusht kriminelësh dhe oligarkësh”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *