Kryeopozitari Basha i pyetur nga analistët dhe gazetari Sokol Balla në lidhje me bojkotin e Kuvendit dhe këshillat e ndërkomëbatrëve për tu kthyer në Parlament, deklaroi se opozita nuk e ka ndalur asnjë çast aktivitetin paralamentar.

 

Basha tha se ndërkombëtarët duhet të shikojnë që në vend nuk ka Gjykatë Kushtetuese  dhe jo bojkotin e opozitës.

 

“Brukseli duhet të shohë që nuk ka gjykatë Kushtetuese. Si kaloi dekriminalizimi? Në fillim këtë thanë: mos bojkotoni, mos bëni këtë, u bëtë qesharakë, pastaj e morën seriozisht. Emrat dolën pas 6 muajsh qëndresë nga ana jonë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *