Kreu demokrat Lulzim Basha ka deklaruar se askush nuk e përdhos dot luftën çlirimtare dhe sakrificën sublime të popullit të Kosovës për liri dhe pavarësi.

 

Nw njw postim nw Twitter, Basha shkruan se .Kadri Veseli dhe të gjithë bashkëluftëtarët e tij të thirrur në Hagë do t’i dëshmojnë sërish botës drejtësinë e kauzës së lirisë nga pushtimi dhe shtypja çnjerëzore.

 

“Askush nuk e përdhos dot luftën çlirimtare dhe sakrificën sublime të popullit të Kosovës për liri dhe pavarësi. Kadri Veseli dhe të gjithë bashkëluftëtarët e tij të thirrur në Hagë do ti dëshmojnë sërish botës drejtësinë e kauzës së lirisë nga pushtimi dhe shtypja çnjerëzore.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *