Gjykata e Apelit në Shkodër ka ndërprere seancën për rivlerësimit e masës së sigurisë ndaj ish deputetit demokrat Bardh Spahia.

Ky vendim u mor pasi Spahia nuk ka qënë prezent ne sallën e gjyqit.

Ish deputeti u la në masën “arrest shtëpie” pak ditë më parë, pasi u ndalua për sulmin që iu bë KZAZ-së në Shkodër ku u dogjen madje edhe materialet zgjedhore brenda një shkolle.

Gjykata e Apelit në Shkodër do të kërkoje informacion nga drejtoria e policisë së Tiranës nëse Bardh Spahia ( që jeton në Tiranë) dp të shoqërohet drejt sallës së gjykatës apo jo.

Megjithatë avokatet e tij mbrojtës I bënë të ditur gjyqtarëve se klienti I tyre ka dijeni për seancën dhe nuk do të jetë I pranishëm pasi I ka dhënë të drejte avokateve të vet që të bëjnë mbrojtjen ligjore.

Trupa e gjyqtareve vendosi qe seanca te shtyhet per ne oren 14:00

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *