Banoret qe preken nga zgjatimi i bulevardit ne Tirane, kane dale serish ne proteste para bashkisë. Ata kane kërkuar nje takim me kryetarin Erjon Veliaj, pasi nuk janë dakord me vlerën e kompensimit. Janë nje sere banesash qe do te prishen nga punimet, por dëmshpërblimi qe do te japë qeveria per ta, konsiderohet minimal. Nje prej banoreve thotë se do te marre 20 milion leke, një shume kjo, e cila nuk mjafton te blejë nje apartament tjetër. Gjithashtu ata kërkojnë qe jo vetëm te rishikohen tarifat, por edhe te tërheqin si fillim paratë dhe me pas te lirojnë shtëpitë. Por deri ne mesdite banoret nuk kane marre nje përgjigje nga bashkia per ketë proteste.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *