Subscribe

Banorët e Kukësit pranojë tarifën e re të vendosur për kalimin në rrugën e kombit.

 

Këshilli bashkiak i Kukësit e kishte vendosur analizën e tarifave në rendin e ditës së mbledhjes së sotme. Por ajo nuk u zhvillua për mungesë kuorumi. Megjithatë, kreu i këshillit sqaroi se kjo çështje nuk do të diskutohet më, pas reflektimit nga ana e qeverisë dhe koncesionarit.

 

Duke filluar nga e hëna e 17 shtatorit të gjithë ata që kalojnë në rrugën e kombit dhe nuk janë qytetarë të Kukësit do të paguajnë 5 euro. Ndërkohë, lehtësira do të ketë për të gjithë ata që udhëtojnë shpesh në autostradë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *