Vijojnë protestat e banorëve të zonës së “5 majit” dhe atyre te Laprakes për shembjen e banesave të tyre.

 

Për rreth një orë ata kanë bllokuar kryqezimin prane tregut te Medresese, duke shkaktuar kaos ne trafik.

 

Policia u ka kerkuar disa here tubuesve qe te lirojne rrugen, por ata nuk pranuan.5 ma

 

Protestuesit kerkojne kontrata te rregullta per shtepite qe u prishen si dhe kompensim te drejte, te bazuar ne cmimet e tregut dhe jo ne cmimet e references.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *