Përfundon me 28 viktima pengmarrja e militantëve të Shtetit Islamik të Sirisë dhe Irakut në Bangladesh. Pas një sërë negociatash me rrëmbyesit, specialet kanë ndërhyrë ne lokalin pranë selive diplomatike në kryeqytetin e Bangladeshit, duke vrarë gjashtë ekstremistë dhe duke arrestuar të shtatin. Pas ndërhyrjes së policisë, këta të fundit konfirmuan se 20 shtetas te huaj, pjesa dërmuese e të cilëve italian dhe japonez, ishin therur nga militantet e ISIS. Me herët, ekstremistet kishin vrare dhe dy police.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *