Demokratet te fokusuar ne çështjen e dekriminalizimit akuzojnë kryeministrin Rama se ka emëruar banditë ne krye te Partisë Socialiste. Duke iu referuar incidentit ne Erseke, Enkelejd Alibeaj tha se Rama ia ka besuar partinë një personi me precedent penal, i cili kërcënon demokratët dhe i bën presion policisë për fshehjen e ngjarjes.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *