Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla është takuar sot me ish-Kryeministrin e Italisë Massimo D’Alema.

 

Balla përmes një postimi në rrjetin social facebook deklaron se D’Alema, gjatë viteve 1998-2000 si Kryeministër luajti një rol të rëndësishëm në ndërhyrjen ushtarake të NATO-s dhe lirinë e Kosovës.

 

“Gjithmonë një kënaqësi të takohem Kryeministrin e 53 të Italisë Massimo D’Alema, i cili gjatë viteve 1998-2000 si Kryeministër luajti një rol të rëndësishëm në ndërhyrjen ushtarake të NATO-s dhe lirinë e Kosovës. Një mik i shkëlqyer dhe i pakursyer i Shqipërisë dhe rrugës drejt anëtarësimit në BE”, tha Balla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *