Në kuadër të fushtës elektorale për zgjedhjet e pjesshe vedore të 6 marsit, kreu i Grupit Parlamentar i PS-së, Taulant Balla zhvilloi këtë të martë një takim me banorët e fshatt Ngurrëz të Lushnjes.

 

Ai u shpreh se shumë projekte të planifikuara për Lushnjen do të marrin mbështetjen e qeverisë.

 

“Jam këtu t’ju kërkoj votën për Eriseldën. Janë shumë arsye që duan të votojnë për të. Eriselda është jë prej jush, edhe për ne i ka ngjitur ato shkallet e suksesit një pas një. Ne do ta mbështesim fuqimisht Eriselden për të rritur sa më shumë mbështetjen për fshatin. Përmes skemës naftës pa akcizë dhe subvencionimit direkt. Plot projekte që ka shumë nevojë këtu dhe në Lushnje duhet të marrin mbështetjen e qeverisë”, deklaroi Balla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.