Taulant Balla ka reaguar pas dëshmisë që Basha dha në prokurori ku është paditur pikërisht nga deputeti socialist për kallëzim të rremë për cështjen “Xhisiela”.

 

Akuzave të Bashës për mediat pasi doli nga organi i akuzës, sekretari i përgjithshëm i PS, zgjodhi ti përgjigjet në facebook me jo pak ironi.

 

Lulzim, se sa i vendosur je ti e dinë të gjithë, po ndonjë provë për akuzat ndaj meje i’a dhe prokurorisë? Se në fund nuk është në kazan që ndahet e vërteta, po më pas edhe në gjykatë për dëm moral dhe aty do të ta mas kokën mire, se me lekët që do paguash si shpifes do rindërtoj një kopësht të ri në Librazhd o pinok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *