Babai i këngëtares së famshme, Britney Spears survejonte vajzën e tij edhe në dhomën e saj të gjumit, përmes një pajisjeje dëgjimi të fshehur në dhomën e yllit të pop-it.

 

Një ish-agjente e FBI-së, Sherine Ebadi pretendon se Jamie Spears, i ati i Britney, u angazhua në “shkelje të pandërgjegjshme” të privatësisë së të bijës në dhomën e saj të gjumit, dhe se u kishte kërkuar të tjerëve të bënin të njëjtën gjë.

 

Një ish-punëtor i firmës Black Box Security, përgjegjëse për mbrojtjen e Britney, ka konfirmuar se dyshimet e agjentes së FBI-së janë të vërteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.