Vajza e Rolland “Hekili”, Mackenzi është një nxitëse tifozësh në Shkollën e Mesme në York në Yorktown.

 

Por pasioni për sportin dhe dashuria për vajzën e tij ka bërë që dhe Rolland të festojë së bashku me të bijën, duke imituar në tribunë kërcimin e nxitëseve të tifozëve.

 

Por akrobacia e këtij babai në tribunë u filmua nga një prind tjetër, I cili e hodhi në Facebook, duke bërë që kërcimi Rolland të bëhej viral.

 

Sipas miqëve, Rolland I ka premtuar të bijës që sa herë ekipi I shkollës do të shënojë ai do të ngrihet e do të festojë ashtu si dhe vajza e tij.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *