Një ndërhyrje të shëmtuar që shkel parimet e diplomacisë, e cilëson avokati Redon Meksi ndërhyrjen e ambasadës së SHBA në seancën kur u mbajt çështja për vulën dhe logon e PD.

 

Nga studio e Quo Vadis ai tha se edhe Rama e ka të lehtë tu ushtrojë presion gjyqatrëve duke qenë se i ka kaluar në vetting.

 

Të shoh unë dy persona që futen në sallën e gjyqit në gjykatë në Tiranë, sidomos që kjo ambasadë ka dalë haptazi që mban në krah Alibeajn që nuk ishte kryetar dhe thotë ambasadorja që ky është ambasadori i PD. Vendos ajo zonja se kush është kryetari.

 

Dy persona atje në gjykatë për të parë se si po shkon procesi. Jo mo jo ajo ishte presion puro. Kanë hyrë edhe më parë këta që kanë hyrë në seanca. Është një ndërhyrje e shëmtuar që shkel ccdo  parim të diplomacisë. PS vettingun e ka në dorë dhe me ndihmën e Lulzim Bashës u bën presion këtyre gjyqtarëve”, tha Meksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *