Avokati i firmës Kliford & Chance, Tim Shreiber, i ka dërguar nje letër ministrit te energjisë Damian Gjiknuri, dhe kreut te OSHEE, Ardian Çela, ku i shkruan se kreu i kuvendit Ilir Meta nuk ka lidhje me kompaninë Dia te Kastriot Ismailajt. Ne letër, avokati qe mbrojti interesat e palës shqiptare ne Gjykatën e Arbitrazhit, siguron se nuk disponohet asnjë e dhënë që e lidh Metën me veprimet korruptive të DIA-s apo të administratorëve të saj të shkuar apo aktualë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *