Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur avokatin Matthias Prinz për të ndjekur procesin gjyqësor mbi publikimet e Bild!

 

Matthias Prinz u lind më 27 gusht 1956 në Berlin, është i biri i ish-drejtorit ekzekutiv të gazetës gjermane Bild dhe ish-redaktorit të e “Bild” Günter Prinz.

 

Babai tij iu bashkua gazetes Bild në vitin 1966 dhe në vitin 1971 u bë kryeredaktor dhe i rriti fitimet dhe tirazhin e gazetës bild.

 

Matthias Prince është aktualisht një nga avokatët më të njohur i mediave në Gjermani me reputacion ndërkombëtar.

 

Nëpërmjet proceseve të ndryshme themelore në gjykatën federale, Gjykata Federale Kushtetuese dhe Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut,. Prof. Dr. Matthias Prinz është i njohur për klientët e tij te shquar ndërkombëtarisht nga biznesi, kultura dhe biznesit tregojnë, si dhe nga aristokracia evropiane – të tilla si Karl Lagerfeld dhe Princesha Caroline e Hanoverit.

 

Avokati i trajnuar ne SHBA ka dy zyrat e tij në Hamburg dhe Berlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *