Aurela Gaçe është një nga artistet më aktive dhe të dashura për publikuanshqiptar.

 

Përmes një postimi në rrjetin social Gaçe i ka kushtuar vëmendjen autorit Jorgo Papingjit, për të cilin ka shkruar disa fjalë të veçanta.

 

“Ky është njeriu që shkroi kaq shumë për mua. Ai është pakëz i pamundur, por erdhi në koncert. Erdhi e në fund më tha: ‘Më shërove’. Shpirtërisht shpresoj të ketë marrë nga ajo natë ku këndova këngët, tekstet që shkroi. Ka shkruar të gjitha këngët që ju këndoni me mua mbas 20 vitesh me muzikën e Adrian Hilës. Si të mos jem mirënjohëse?”.

 

Ndërkohë vetëmpara disa ditësh artistja performoi në recitalin e saj, i cili u ndoq nga shumë fansa të muzikës së saj në vite.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *