Këngë, kërcime dhe atmosfera pozitive ka shoqëruar fermerët këtë mezditë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ata u mblodhën të gjithë, ku nën ritmet e muzikës, kërcyen e kënduan së bashku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Mariana ishte ajo që mori të gjithë vëmendjen me kërcimin e saj dhe me batutat mes Dijonisit dhe fermerëve të tjerë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *