Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Shtetit Gledis Nano ka qenë mbrëmjen e sotme prezent në Vlorë.

 

Nano ka udhëtuar drejtë qytetit pas atentatit me dy viktima, e cila tronditi Vlorën.

 

Nano është bashkë  me drejtorin e Hetimit të Përgjithshëm kanë qenë  brenda në komisariat dhe kanë  dalë në lëvizje në qytet.

 

Nano mësohet se do të kalojë  më pas në sitë komisariatin e Vlorës dhe policinë e qytetit.

 

Priten me tepër informacione rreth vizitës së tij dhe nëse do të ketë ndryshime në Policinë e Vlorës apo jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.