Subscribe

Forca e re politike “Bindja demokratike” është vene ne shënjestër te sulmeve te opozitës qe quan partine e Astrit Patozit një “patericë” te kryeministrit. Por themeluesi i këtij subjekti u përgjigjet kritikeve duke thënë se ndihma e madhe qeverise i vjen pikërisht nga ata qe refuzojnë te hyjnë ne gare.

 

Por çfarë do te ndodhe ne 30 qershor. Sipas drejtuesit te “Bindjes Demokratike” nëse opozita arrin te pengoje zgjedhjet qe duket skenari me i pa mundur atëherë qeveria bie.

 

Astrit Patozi fton figurat me kontribut qe mbeten jashtë Partisë Demokratike qe te bëhen pjese e Bindjes.

 

Sa i takon objektivit afatgjate te bindjes demokratike Patozi sqaron se synohet përmbysja e sistemit te kalbur politike dhe kjo është arsyeja pse kjo force e re ka vendosur te hyje ne zgjedhje.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *