Gjatë 24 orëve të fundit, Greqia ka regjistruar 41 raste të reja me COVID-19, ndërsa asnjë person nuk ka ndërruar jetë. Pjesa më e madhe e rasteve janë të importuara. Ndërkohë, 11 të infektuar u zbuluan nga kontrollet në pikat kufitare.

Ndërkohë, 11 të infektuar u zbuluan nga kontrollet në pikat kufitare.

Qe prej fillimit të pandemisë, Greqia shënon 193 viktima dhe 3,772 të infektuar . Aktulisht në gjendje të rëndë shëndetësore ndodhen 9 pacientë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *