Subscribe

Megjithese vendet e rajonit kane identifikuar rastet e para te te prekureve nga koronavirusi i rezikshem Shqiperia nuk ka ende asnje te prekur. Garancine e jep task forca e Ministrise se Shendetesise sipas te ciles te gjitha rastet e dyshuara qe u jane neneshtruar analizave kane rezultuar negative.

 

Autoritetet shendetsore bejne me dije se ne 24 oret e fundit fluksi i telefonatave ne sherbimin e urgjences kombetare ka qene jashtezakonisht i larte. Kjo tregon edhe per friken e qytetareve nga rreziku i perhapjes se koronavirusit.

 

Specialistet u bejne thirrje te gjithe qytetareve qe kane hisotrik te levizjeve ne vendet origjines se kronavirusit te vetekarantinohenm per te shmangur cdo rrezik. Sipas autoriteve shendetsore kontrollet jane perforcuar ne pikat e kalimit kufitar ne porte dhe ne aeroportin nderkombnetar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *