Duket se beteja e policisë me plantacionet e kanabisit është ne fazen kulmore. Ketë të hënë, uniformat blu asgjësuan në Memaliaj rreth 13 mijë rrënje. Bima narkotike u zbulua në vendin e quajtur “Mali i Mukajt” dhe në Luftinjë. Ashtu si në shumicën e rasteve edhe në këtë zonë kultivuesit e kanabisit kanë mundur t’i shpëtojnë policisë. Parcelat ndodheshin në një terren të thyer malor dhe në tokë pa pronar. Katër dite me pare, vetem në Memaliaj u asgjësuan 32 mijë rrënje bimë kanabis sativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.