Ka ndërruar jetë në moshën 60-vjeçare aktorja e njohur shqiptare Shpresa Bërdëllima.

 

Aktorja ndërroi jetë në Belgjikë ku jetonte prej vitesh së bashku me familjen e saj.

 

Shpresa Bërdëllima ka lënë gjurmë në kinematografinë shqiptare, ku dhe do të mbahet mend nga publiku për rolet në filmin “Flutura në kabinën time”,  “Vajza me kordele të kuqe”, “Përtej mureve të gurta”. “Kur hapen dyert e jetës” etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *