Kryeministri Edi Rama ka urdhëruar emërimin e Artan Lames si drejtor të Përgjithshëm të Agjencisë Shtetërore të kadastrës, i cili deri tani mbante postin e kreut të ALUIZNI-t.

 

Ligji i ri për Kadastrën hyri në fuqi pak kohë më parë dhe së shpejti pritet të ngrihet edhe struktura e re.

 

Tashmë pritet që Agjencia e Kadastrës do të jetë në vartësi të Kryeministrit, dhe Institucioni shihet si themeli i reformës së pronës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *