Subscribe

Artan Dulaku
Artan Dulaku

Në oazin e turizmit shqiptar, hapet për herë të parë një hotel me 5 yje, MELIÃ Durrës, i menaxhuar nga një brand ndërkombëtar: Meliá Hotels International. Hoteli ka një ndërtesë kryesore me nje kapacitet prej 350 dhomash, të organizuara dhe me suita të niveleve të ndryshme të luksit si edhe disa rezidenca private. Pishinat e hotelit kanë një sipërfaqje prej 2500 m², e mjaftueshme për të gjithë turistët të akomoduar në hotel.

CEO i Concord Investment Artan Dulaku në fjalën e tij tregoi  se si i lindi ideja që të zhvilloj një brend ndërkombëtar në Shqipëri.

Artan Dulaku tha se Melia është një plotësim i hapësirave boshe që ishin në vendin tonë, për të mirëpritur turistët nga e gjithë bota.

“Është vizioni i familjes. E kemi ves që flasim me heshtjen. Nuk jemi të mirë me fjalë po shpresojmë të jemi me vepra. Ne pamë një hapësirë në treg dhe duhej të mbushej. Morëm vendimin të investonim në këtë sipërmarrje.

 

Bëmë një kërkim të tregut dhe na rezultoi që në Europë Melia është i dyti dhe i pari në Spanjë, ndaj menduam se do ishte e favorshme të bashkëpunonim me atë që ofron Europa. Zgjedhja jonë ishte e drejtë sepse në të gjithë procesin ka qenë një bashkëpunim i ngushtë i ekipit tonë Edil Al dhe Concord Investment dhe stafit të Melia-s”, tha CEO i Concord Investment  Artan Dulaku.

Brendi ndërkombëtar Melia në vazhdim pritet të shtohet në vendin tonë edhe me dy apo tre njësi të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *