Subscribe

Kjo e diele ka qene ndryshe ne qendrën tregtare “Concord”. Ajo është dominuar nga punimet e dhjetëra te rinjve ne fushën e stilimit, arkitekturës dhe artit, pjese e Festivalit Ndërkombëtar te Arteve Pamore. Ne 4 vjetorin e saj qendra kulturore “ASA” ka zhvilluar nje sere aktivitetesh ne “Concord” si mbështetësja e eventeve kulturore. Pjese e tyre është edhe kjo ekspozite me temën e emigracionit. Por nuk kane munguar edhe sfilatat e modës, si pjese punimeve te 150 krijuesve te rinj, pjesëmarrës nga 60 vende te botes. Ne ketë festival ishin te pranishëm, artiste, arkitekte dhe drejtues te institucioneve publike. Kjo nuk është hera e pare qe qendra “Concord” mbështet aktivitete te tilla.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *